57 timer plus!

Så tror jeg, jeg har været gennem årets mest stressede uge, ever!
Har som før nævnt haft super travlt på arbejde her på det sidste, hvilket kuliminerede i en 57 timer arbejdsuge!(!!!!)

Oveni fik jeg så også lovet Henrietten at jeg ville hjælpe med hendes mors 50års her i weekenden, hvilket ikke gjorde at jeg fik slappet nævneværdigt af på mine to sølle fridage. Skulle også have nået at gøre rent her til aften, men valgte istedet at tage en studiesession med Kristin via messenger angående vores BA opgave. Litteraturliste skal afleveres pr email senest idag, så den måtte lige diskuteres og skrives.

Oven i det ringede min mor og spurgte om jeg havde mærket noget til optøjerne på Nørrebro, hvilket jeg jo så kunne sige nej til… ikke andet end, at der var brændemærker i asfalten ved runddelen og smadrede ruder langs Nørrebrogade, da jeg trillede min cykel hjem fra stationen her til eftermiddag.(Skibby er så noget fredeligere til trods for fest, havenisser, opvask og højlydt fællessang.)
En anden grund til at hun ringede var, at min farmor har været indlagt igen. Denne gang med hjerteproblemer som lægerne ikke kan blive enige om at operere hende for (hun er kvinden med flest livstruende sygdomme, der stadig går på denne jord og insisterer på selv at rustbehandle sin bil og samle nedfaldsfrugt i sin kæmpe tilgroede have). Jeg har mest lyst til bare at tage til Aabenraa og besøge hende, men det må nok lige vente et par dage. Hun har heldigvis mange venner, som kommer på visit, så hun er sikkert fuldt booket alligevel.

…det er nu vildt hvor forskrækket man kan blive, alene ved tanken om at hun ikke holder evigt, selv om man jo udemærket ved det. Jeg vil bare ikke af med hende endnu, thank you very much!

Advertisements
Tagged

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: