Net TV

Til alle dem der kan lide at se tv på computeren (men ikke gider downloade) kommer her en lille guide til gratis film/tv på nettet!

Current TV (AL Gore's user created TV)
“Current is a global television network that gives you the opportunity to create and influence what airs on TV.”
Da jeg første gang opdagede Current (for næsten 2 år siden), havde jeg ret svært ved at finde ud af hvordan man rent faktisk fik lov til at se noget tv, men siden er der blevet ryddet op i brugerfladen og funktionaliteten, så den er ret nem at gå til. Der er dog stadig ekstremt meget indhold og en masse forskellige funktioner. Indslagene er skabt af brugerne selv og udvælges ved brugerafstemning. Det er primært dokumentarfilm og reportager af høj kvalitet/relevans (dog også en del satire og andet guf)! Current TV er da også tænkt som en uafhængig modvægt til public service og kommercielt tv. I USA (og nu også i UK og Irland) kan Current TV desuden findes på det digitale sendenet! TV af folket! Nice!

Joost beta (kræver invitation og installation af afspiller)
Fra drengene bag Skype. Synes ikke deres udvalg er så fantastisk (sport og bridezillas… hmmmm)og havde lidt problemer med at få den til at afspille uden hak. Dog har de en channel med IndieFlix, hvis man er til den slags (og det er jeg jo)! Interfacet er ret lækkert, men lidt forvirrende og ikke sådan 100% funktionelt. Joost er under udvikling, så mon ikke det bliver fedt når det engang bliver helt færdigt!

BibCast (kræver lånerkort, freakin f*ckin Explorer, samt Mediaplayer! ARGH!!!)
Men kan du se bort fra de to EVILS!!! (det kan jeg ikke) så er der et bredt og godt udvalg af danske (og nordiske) kort-, novelle-, dokumentar- og spillefilm!

TV Links (linksamling)
En stor samling af links til direkte afspilning på nettet. Der er serier, film, tegnefilm, anime, musikvideoer og sport at vælge imellem, dog er der desværre en del døde links. Det ændrer dog ikke ved at der er en masse at ta af! Kvaliteten varierer fra vært til vært (YouTube, DailyMotion etc), men er som regel ok. I'm addicted!

DR.dk TV (streaming tv i frimærkestørrelse)
Hvis man helt dropper sit tv, kan man alligevel følge med i DR's kvalitets tv på nettet (host host)! Man bliver hurtigt træt af at det kun er lyden der kan følge med, men har man en super hurtig forbindelse (og bruger man EXPLORER og MEDIAPLAYER!!! ARRRGH!!) er det sikkert udemærket!

Andre gode forslag, anyone??

Advertisements
Tagged

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: