Sveske med hjul!

Kom hjem fra arbejde på Nordisk Forum igår, samt en hyggelig weekend med søs, Harry og OLIVIA – som snart holder sin første fødselsdag! Det er helt fantastisk at tænke på! 🙂 Hun vandrer rundt med sin dukkevogn og hiver sig selv op af alt hun kommer i nærheden af! Desuden er hun ret vild med min telefon som hun fik bidt og savlet på i en uendelighed!

Fik også slået et smut forbi veninden, som er startet på Dramaturgi i Århus. De var igang med at researche til et projekt de skal skrive, om lukningen af Huset i Århus. Jeg er åbenbart kommet i træning med den slags, for jeg gik automatisk igang med at brainstorme!
Tror nu de var meget glade for lidt ekstra input.
Har i øvrigt meldt mig til lektiehjælp for 7-9 klasser på Valby Bibliotek, som jeg starter på engang i november, når jeg ikke har så meget at lave længere og ikke er gået igang med eksamen endnu. Tror det bliver sjovt! Trænger til at lufte mit hjælpergen på et lidt lavere niveau… Noget der ikke kræver fundraising og PR strategier!

Skal i Turbinen igen i aften og se de sidste to sammen med Kristin…

Og så er der det her på Literaturhaus fredag:

For første gang i Danmark kan du opleve to legendariske amerikanske excentrikere Quintron & Miss Pussycat.
Miss Pussycat opfører med sine vilde, håndlavede dukker et dukketeater-show sammen med Quintron. Aftenens show bevæger sig over i et el-orgel-show af Quintron. Han spiller sammen med sin helt egen og helt utrolige opfindelse: trommemaskinerobotten The Drum Buddy, og derudover akkompagneres han af Miss Pussycat.

Dette er en yderst sjælden chance for at opleve et sprudlende dynamisk og absolut unikt show af en helt anden verden. Med sig fra hjembyen New Orleans har de DJ Pasta, som spiller skiver fra New Orleans´ livlige undergrundsscene, både før og efter showet. Quintron & Miss Pussycat er for øvrigt ofte, dog ikke denne gang, turnékumpaner med hollandske Harry Merry, og her er der bestemt tale om kunstneriske soulmates.
Arrangeret af Klub Argot.
For mere info tjek: http://www.quintronandmisspussycat.com

Advertisements
Tagged

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Advertisements
%d bloggers like this: